Teradek VidiU, bir kameradan Web'e gerçek zamanlı olarak 1080p HD video gönderebilen tüketici sınıfı bir kamera üstü video akış cihazıdır. Parkta bir çocuğun beyzbol maçını kaydedebilir ve aynı anda evde aileye yayınlayabilirsiniz. VidiU bir HDMI kamera girişine sahiptir ve videoyu popüler H.264 codec'inde kodlar.

VidiU, içerik dağıtım ağlarına ve medya sunucularına akış sağlar ve Ustream ve Livestream platformları ile yerel entegrasyon için ayarlanır - bunlardan birine giriş yapmanız, bir kanal veya etkinlik seçmeniz ve yayınlamanız yeterlidir. VidiU, çift bantlı WiFi ile akış sağlar ve kablosuz akışı tam olarak desteklemek için 60 dakikalık dahili bataryaya sahiptir ve ayrıca Ethernet veya isteğe bağlı bir 3G / 4G USB modem ile akış gerçekleştirebilir.

VidiU, birlikte verilen bir flaş yuvası adaptörü ile kameranın tam üstüne takılır. OLED ekran, bağlantı durumunu ve diğer bilgileri gösterir ve kumanda kolu tipi gezinme düğmeleriyle çalıştırılabilir. Ses desteği, AAC kodlamasını ve bir kulaklık çıkışı içerir. Bir platforma akışa ek olarak, aynı anda bir iOS cihazına akış gerçekleştirebilir, böylece canlı yayınınızı izleyebilirsiniz.

 

Bilgisayarsız Canlı Akış
Teradek VidiU, bir kamera veya anahtarlayıcıdan canlı HD videoyu bir PC olmadan doğrudan Web'e kablosuz olarak aktarmanıza olanak tanır.
Ustream ve yeni Canlı Yayın Yerel Entegrasyonu
VidiU, Ustream ve yeni Livestream platformları ile API seviyesinde entegrasyon sunarak, hesabınıza giriş yapmak kadar kolay bir şekilde kanalınıza akış yapmanızı sağlar.
Herhangi Bir Akış Platformuna Yayınlayın
İstediğiniz CDN'yi seçin - VidiU'nun genel RTMP arayüzü, bir Wowza sunucusuna veya tercih ettiğiniz platforma akış yapmanızı sağlar.
Kablosuz Her Yerde Canlı Yayına Geçin
VidiU, çift bantlı MIMO WiFi, Ethernet veya isteğe bağlı bir 3G / 4G USB modem üzerinden yayın yapar. Tamamen kablosuz olmanızı gerektiren olaylar için, VidiU'nun şarj edilebilir lityum iyon pili 60 dakikaya kadar kablosuz olarak dolaşmanıza olanak tanır.
İOS Cihazlara Akış
VidiU, canlı yayınınızı izlemek için mobil cihazınıza ikinci bir video beslemesini aktarmanıza izin veren ücretsiz bir iOS uygulaması sunar. VidiU kendi çift bantlı erişim noktası olarak hareket ettiğinden, iPad veya iPhone'unuzu doğrudan cihaza veya yerel ağınıza bağlamayı seçebilirsiniz.
Full HD Video
HDMI video kaynağınızı VidiU'ya bağlayın ve 1080p'ye kadar çözünürlüklerde yayınlayın. VidiU, 5 Mbps'ye kadar yüksek profilli H.264 sıkıştırması ve AAC sesi kullanarak videoyu gerçek zamanlı olarak kodlar. Gömülü HDMI ses, kulaklık çıkışı ve mikrofon / hat girişi desteklenir.
 
 
Teknik Özellikler
 
 
Video Girişleri HDMI
Desteklenen Çözünürlükler 1080p 23.98 / 24/25 / 29.97 / 30
1080i 50 / 59,94 / 60
720p 50 / 59,94 / 60
576p
576i
480p
480i
En boy oranları: 4: 3 ve 16: 9
Video Codec Sıkıştırma: Temel / Ana H.264
Bit hızı: 250 Kbps ila 5 Mbps
Aktarım Aktarım protokolü: RTMP
API düzeyinde entegrasyon: Ustream ve yeni Livestream
Ses Ses sıkıştırma: AAC-LC
Gömülü ses girişi
Analog hat veya mikrofon girişi
Kulaklık çıkışı
Arabirimler OLED ekran, joystick gezinme düğmeleri ile
Açma / Kapama ve sıfırlama anahtarı
Elektrikli USB 2.0 ana bilgisayar bağlantı noktası
Ağ Ethernet: 10 / 100BASE-T
WiFi: Çift Bantlı MIMO 802.11 a / b / g / n
USB 3G / 4G modem desteği
Malzeme Plastik gövde
Güç DC güç girişi: 6-12 V
Dahili şarj edilebilir lityum iyon pil
Nominal güç tüketimi: 3 W
Şarj sırasında nominal güç tüketimi: 10 W'a kadar
Boyutlar 3 x 4 x 1 "(7,6 x 10,1 x 2,5 cm)
Ağırlık 5 oz (142 g)

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Kargoya Veriliş Süresi

Ürünlerimizin ortalama olarak kargoya veriliş süresi 1-3 iş günüdür. Resmi Tatil ve hafta sonları ürün sevkiyatımız yoktur.

Kargo Ücreti

1000₺ Üstü siparişlerin tümü Türkiye'nin her yerine ücretsiz olarak gönderilmektedir. 1000₺ altında kalan siparişler için 30₺ kargo ücreti alınmaktadır.

Aynı Gün Kargo

Saat 15:00'a kadar vermiş olduğunuz sipariş aynı günde kargoya teslim edilmektedir. Teslimat süresi bulunmuş olduğunuz konuma göre farklılık gösterebilmektedir. Saat 15:00'dan sonra vermiş olduğunuz siparişler ertisi ilk iş günü kargoya teslim edilmektedir

Kurye İle Teslimat(Sadece İstanbul)

Kurye ile teslimat sadece İstanbul ili ve motor ile taşınabilir ürünler için geçerlidir. Teslimat ücreti 200 TL dir.
Adalar, Silivri, Çatalca, Şile, Kemerburgaz, Beylikdüzü, Avcılar(ve sonrasına) ilçelerine teslimat yapılamamaktadır.

Teradek VidiU Teradek VidiU uygun fiyat avantajı ile 1tekvideo.com'da GKNRXZ23
Teradek VidiU

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.